DuoD Design je spoj iskustva i mladenačkog entuzijazma. Majka Dorina s dugogodišnjim iskustvom  i praksom te kći Dijana, mlada, nadarena, kreativna i vedra osoba koja u svoj dizajn unosi živost, spontanost, vedrinu i suvremenost.

Tkanina, igla i konac, škare te velika doza kreativnosti odredile su naš životni put u kojem svakodnevno uživamo. Oduvijek smo smatrale da odijelo ne čini čovjeka, no odijelo itekako može biti izraz čovjekove osobnosti.

Uvijek nam je bilo oku ugodno vidjeti elegantno odjevenu ženu i to bez obzira na njezine proporcije i građu, ogrnutu bojom koja joj pristaje ili detaljem poput nakita, torbe ili marame koji zaokružuju cjelinu. Danas susrećemo žene koje znaju što hoće i one koje su nesigurne u svoj odabir odjeće, modela ili boje. Tada uživamo pomagajući im pri odabiru stila i s nestrpljenjem iščekujemo rezultat.

Posebno zadovoljstvo nam je šiti ženama punijeg stasa, koje ponekad budu obeshrabrene kad u trgovinama ne nalaze ono što bi željele, a mi im možemo pružiti sve što su ikad sanjale odjenuti.

Želimo ti dobrodošlicu u naš mali svijet kojem su vidici veliki. Svijet u kojem je tvoja odjeća tvoj dom i svijet u kojem jedna ogrlica može učiniti čudo. Zasigurno ćete pronaći dio sebe u dizajniranom unikatnom nakitu, torbama i drugim modnim dodacima kojeg izrađuju naše vrijedne ruke.