Dragi posjetitelji,

Sve modne dodatke, osim u našem krojačkom salonu na Trešnjevci u Hreljinskoj ulici 44, možete naručiti i online s dostavom na vašu kućnu adresu.

Kada pronađete proizvod koji vam se sviđa kontaktirajte nas:

  • Mail putem naše kontakt forme na web stranici
  • Facebook Messenger klikom na ikonu  u donjem desnom kutu stranice
  • Facebook stranica DuoD Design

Mi ćemo vam poslati račun sa svim podacima za uplatu na žiro račun našeg obrta.

Po primitku uplate, u roku od 3 radna dana, dostavom šaljemo paket na adresu koju ste naznačili.

Trošak dostave za nakit je 20,00 HRK, a za torbe 30,00 HRK. Dostava nakita u vrijednosti iznad 250,00 HRK je besplatna.

Uobičajeno vrijeme dostave je od 2 do 4 radna dana.

Ukoliko niste zadovoljni naručenim artiklom za vas smo osigurali i mogućnost povrata u roku od 14 dana od primitka robe.

Uvjeti korištenja

KONTAKT PODACI

DuoD Design, Obrt za dizajn, proizvodnju i usluge

Dijana i Dorina Zagorac

Hreljinska ulica 44, Zagreb

OIB: 11661170003

Email: info@duodesign.com

IBAN: HR8023400091160500484

Privredna banka Zagreb

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je DuoD Design, vl. Dijana i Dorina Zagorac, a Kupac robe je posjetitelj naših Internet stranica koji odabere barem jedan proizvod i pošalje narudžbu Prodavatelju.

Sve cijene na www.duoddesign.com izražene su u kunama i ne uključuju PDV. DuoD Design nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat u temeljem članka 90. st. 1 i st. 2 Zakona o PDV-u (NN br. 73/13).

Pri kupnji vrijede cijene na dan narudžbe, odnosno sva naručena roba biti će isporučena po cijenama koje su vrijedile po izradi ponude odnosno u trenutku narudžbe. Cijene su važeće do obrade novog cjenika.

DuoD Design je ovlašten mijenjati cijene bez prethodne obavijesti. Također, DuoD Design je ovlašten bez prethodne obavijesti u svakom trenutku odrediti popuste i akcije.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Od Kupca se zahtjeva da dostavi kontakt adresu za dostavu. Sav nakit izrađuje se nakon potvrde uplate na žiro račun obrta. Pošiljke šaljemo u roku 3 radna dana od potvrde uplate.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

DuoD Design se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. DuoD Design je odgovoran za poštivanje načela zaštite privatnosti.

UVJETI DOSTAVE I ISPORUKE

Dostava robe vrši se unutar 3 radna dana od primitka uplate na žiro račun. Vrijeme dostave je između 2 i 4 radna dana. DuoD Design ne odgovara za kašnjenje u isporuci robe izazvano vremenskim uvjetima ili nekim drugim nepredvidivim okolnostima. Trošak dostave je 20,00 HRK za nakit, 30,00 HRK za torbe. Dostava nakita u vrijednosti iznad 250,00 HRK je besplatna.

UVJETI POVRATA I REKLAMACIJE

Sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača kupac ima pravo u roku od 14 dana odustati od kupnje. Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja, odnosno isporuke naručene robe. Pri tome je kupac dužan pismeno obavijestiti prodavača na e-mail adresu info@duoddesign.com.

Ako je kupac robu već preuzeo i odustao od kupnje, preuzetu robu mora vratiti po pisanoj obavijesti prodavaču. Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani i neoštećeni, te obavezno priložiti kopiju originalnog računa te sve zajedno poslati na adresu pošiljatelja: DuoD Design, Hreljinska ulica 44, 10000 Zagreb.

Troškove povrata robe snosi kupac.

Prodavač je dužan kupcu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana primitka robe.

U slučaju reklamacije, Kupac se može Prodavatelju obratiti putem e-mail adrese info@duoddesign.com.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem Internet stranica DuoD Design komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE UVJETA KUPOVINE

DuoD Design zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama www.duoddesign.com.